ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ EPIRUS

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Τα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει η κολύμβηση σαν μορφή άσκησης στο σώμα σου και στην υγεία σου είναι πάρα πολλά. Πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι σου παρέχει ευεξία, επειδή πρόκειται για μια μορφή αεροβικής άσκησης σε βοηθάει επίσης να καταπολεμήσεις το στρες, να χαλαρώσεις και να βελτιώσεις τα επίπεδα της ενέργειας σου. Η κολύμβηση είναι η πλέον ολοκληρωμένη μορφή άσκησης γυμνάζει όλο το σώμα, την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς με την ελάχιστη καταπόνηση των συνδέσμων και των αρθρώσεων.

Μάθε ακόμα ότι εάν κολυμπάς συστηματικά θα αναπτύξεις καλή μυϊκή αντοχή και θα κάνεις και την καρδιά σου πολύ πιο δυνατή. Θα βοηθήσεις επίσης, να σταματήσουν τυχόν πόνοι στη μέση, καθώς η κολύμβηση ανακουφίζει από μυϊκούς σπασμούς.

Η κολύμβηση είναι ένα είδος άσκησης που μπορεί να κάνει ο καθένας, ανεξαρτήτως ηλικίας και προπονητικής εμπειρίας. Είναι ένας τρόπος να εξασκείς το σώμα και το πνεύμα σου, σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα, αφού συνδυάζει την άσκηση σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον. Η πίεση του νερού στην επιδερμίδα σου, έχει σε αυτήν επιδράσεις παρόμοιες με το μασάζ και είναι ό,τι καλύτερο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της κολύμβησης για τους ενήλικες είναι ότι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες τραυματισμού κατά την άσκηση.

κολυμβητήριο Ιωάννινα
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Θέλετε να μάθετε κολύμπι, ή θέλετε να βελτιώσετε την τεχνική σας;

Στο EPIRUS SPORT λειτουργεί ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης για ενήλικες ατομικό ή ομαδικό.

Ο ειδικός προπονητής αφού σε αξιολογήσει και συζητήσει μαζί σου τις ανάγκες σου και τις απαιτήσεις σου αφού καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα θα σε επιβλέπει και θα σε καθοδηγεί μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
προγράμματα κολύμβησης για ενήλικες

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Είναι μία ευχάριστη άκρως αποτελεσματική μέθοδο γυμναστικής με την χρήση ειδικού εξοπλισμού (ζώνες, ειδικά γάντια, λάστιχα, αλτήρες κλπ) μέσα στη πισίνα που δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη με το λιγότερο δυνατό κόπο. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω των ιδιοτήτων του νερού και ιδίως της άνωσης. Η τελευταία απαλλάσσει τον ασκούμενο από το 90% του σωματικού του βάρους, πράγμα που επιτρέπει περισσότερες επαναλήψεις, δίχως το συναίσθημα της πρόωρης κόπωσης που συνήθως επέρχεται όταν η αντίστοιχη μορφή γυμναστικής γίνεται στην ξηρά. Ο βασικότερος λόγος που καθιστά την γυμναστική στο νερό καλύτερη από τις άλλες μορφές άσκησης είναι η ελευθερία που παρέχει όσον αφορά τις παραλλαγές των ασκήσεων, οι ασκούμενοι, υπό τη συνεχή επίβλεψη του εξειδικευμένου γυμναστή, μπορούν να εκμεταλλευτούν το 100% κάθε διαφορετικής άσκησης.

Γυμναστική στο νερό Ιωάννινα
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ AQUA AEROBIC ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!